Pošljite povpraševanje >

O podjetju

Podjetje Valenarius d.o.o. je specializirano za izdelavo epoksidnih in poliuretanskih tlakov.

Zaposlene pri izdelavi tlakov odlikujejo več kot dvajset letne izkušnje, katere prinašajo strokovnost in kvaliteto našemu delu.

Z valom tehničnih rešitev za tla vam nudimo optimalno in kakovostno izdelavo tlakov po vaših željah.

Podjetje Valenarius d.o.o. nudi tudi zahtevnejše sanacije objektov, strokovno vodenje in nadzor gradenj ter celovite računovodske storitve.

Epoksidni in poliuretanski tlak se izvaja na predhodno pripravljeno podlago. Tlak je zaradi kemične odpornosti in enostavnega čiščenja posebej primeren za prostore, kjer so prisotne kemikalije. Zaradi doseganja standarda, ki ga zahteva HACCP je primeren tudi za prostore prehrambene industrije.

V sodobnem času se vse več strank odloča za epoksidni in poliuretanski tlak v dekorativni izvedbi v svojih bivalnih prostorih, saj poleg čudovitega izgleda nudi tudi enostavno vzdrževanje različnih površin. Epoksidni dekorativni tlak je primeren za kopalnice, dnevne sobe, kuhinje, shrambe, spalnice in druge pomožne prostore.

Poliuretanski dekorativni tlak je primeren za terase, pokrite in nepokrite garaže.

Podjetje Valenarius d.o.o. nudi tudi ogled strokovnjaka s področja epoksidov na lokaciji ter strokovno tehnično svetovanje stranki.

https://www.mojmojster.net/clanek/194/Kaj_je_epoksidni_tlak_in_zakaj_se_uporablja

Z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vabimo vas, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali izpolnite kontaktni obrazec.